SGK Kamu Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı

SGK Kamu Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK bünyesinde kamu personel alımı yazılı sınav sonrası sözlü sınav sonuçları belli oldu. İşte detaylar.

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK bünyesinde 50 sosyal güvenlik denetmen yardımsı alımı için giriş sınav sonucuna ilişkin duyuru yayımlandı. SGK taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 3 Temmuz 2021 tarihinde yazılı sınavı yapılmıştı. İşte detaylar.

SGK personel alımı mülakat sonuç sorgulama

SGK tarafından 27 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında da sözlü sınavı gerçekleştirilen sosyal güvenlik denetmen yardımcılığı giriş sınav sonuçları erişime açıldı. Adaylar aşağıdaki SGK’nin e-Devlet internet adresinden sınav sonuçlarını sorgulayabilirler.

SGK personel alımı sınav sonuçlarına itiraz süreci başladı.

Giriş sınavı sonucuna itirazlar, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren beş iş günü içerisinde dilekçe ile Kuruma adresine yapılabilir. İtiraz son tarihi 21 Ekim 2021 tarihidir.

  • İtirazlar Komisyona ulaştığı tarihten itibaren en geç on beş gün içerisinde incelenerek sonuçlandırılır ve ilgiliye yazılı veya elektronik olarak bildirilir.
  • Komisyonun inceleme sonuçları kesindir.

Giriş yazılı sınav soruların veya cevap anahtarlarının hatalı olması ve bu hususun komisyon kararı veya yargı organlarınca belirlenmesi halinde soru veya soruların puanlamaya dahil edilmemesine ve bu sorulara tekabül eden puanların eşit bir şekilde diğer sorulara dağıtılacaktır.

SGK memur alımı atamaları nasıl olacak?

Giriş sınavını kazanan adayların, Sosyal Güvenlik Denetmenliği Yönetmeliğinde istenen şartları taşımak ve Kurumca ilan edilen süre içerisinde belgeleri ibraz etmek kaydıyla, başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Tercih ve atama işlemlerine ilişkin duyuru daha sonra yapılacaktır. İş İlanları Kariyer olarak atama iş ve işlemlerine dair duyuru yayımlanınca sizleri tekrar bilgilendireceğiz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum