Sınavsız Sözleşmeli 20 Memur Alımı 3 Unvanda Sona Eriyor (İkamet Şartsız)

Sınavsız Sözleşmeli 20 Memur Alımı 3 Unvanda Sona Eriyor (İkamet Şartsız)

Kamuya sözleşmeli memur alımı başvuruları tamamlanıyor. İkamet şartı olmadan ve sınavsız olmak üzere direkt KPSS puan üstünlüğüne göre atama yapılacak. İşte detaylar.

Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli personel alımı başvuruları sona eriyor. Atamalar KPSS puan sırasına göre olmak üzere olacak ve mülakat yapılmayacak. İşte başvuru süreci ve tüm detaylara dair İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu yazımızda hazırladık. 20 kadroya dair tüm detaylar ve şartlar bu yazımızda.

Erzurum Teknik Üniversitesi personel alımı başvuru genel şartları

Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıyor olması gerekiyor.

Lisans KPSSP3, önlisans KPSSP93, ortaöğretim KPSSP94 puanına sahip olmak gerekiyor. KPSS 60 puan alanlar başvuru yapabilir.

Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak şartı var.

Kamu personel alımı başvuru (mezuniyet - kontenjanları)

1 Büro Personeli (Lisans) erkek alımı için Fakültelerin Bilgi ve Belge Yönetimi veya Tarih bölümlerinden mezun olmak,

1 Büro Personeli (Lisans) kadın alımı için Fakültelerin lisans programlarından mezun olup İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesine Sahip olmak (A, B veya C sınıfı),

8 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (erkek) alımı için Ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olmak, Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak, Üniversite tüm birimlerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak,

3 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (kadın) alımı için Ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olmak, Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak, Üniversite tüm birimlerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak gerekiyor.

7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için (2 lise, 3 önlisans, 2 lisans), Ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olmak, Önlisans mezunu olmak, Lisans mezunu olmak gerekiyor.

Özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde sayılan şartlara haiz olmak, Güvenlik görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmadığını sağlık kurulu raporuyla belgelendirmek,

170 cm’den kısa boylu olmamak, boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 15’ten fazla, 13’den az olmamak,

Başvuru bitimi tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak,

Vücutta görünecek şekilde dövmesi bulunmamak,

Üniversite tüm birimlerinde 24 saat esasına göre vardiyalı ve iç/dış mekânda çalışmasına engel durumu olmamak gerekiyor.

Sözleşmeli memur alımı başvuru tarihleri

Adayların başvuru formu ve ilanda başvuracakları pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekiyor. İkamet şartı bulunmuyor. Başvurular 16 Şubat sona erecek. İşte başvurulara dair gerekli başvuru kılavuzu:

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.