Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 60 Personel Alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 60 Personel Alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 03 Ekim 2016 da 60 personel alacağını duyurdu. SGK Memur alımı başvuruları 12 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir. İşte tüm detaylar.

Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez teşkilatında çalıştırılmak üzere 60 Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı alınacaktır. Uzman yardımcılarına ait istenilen yükseköğretim programları, kadro sayıları, KPSS puan türleri ve taban puanları aşağıda belirtilmiştir. Ankara iş ilanları kariyer.

Adaylarada aranacak şartlar : Başvuru formu internet üzerinden doldurulacağından Elektronik ortamda doldurulan ve çıktısı alınarak imzalanan Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcılığı Sınavı Başvuru Formu. Yükseköğrenim diploması, geçici mezuniyet belgesi veya YÖK tarafından onaylanmış yabancı okullardan mezun olanlar için denklik belgesinin aslını ibraz etmek kaydıyla noterce veya mezun olduğu üniversite tarafından onaylanacak örneği. Formla birlikte YDS dışında eş değerliği olan bir yabancı dil sınavına ait puanı olan adaylar belgelerini elden veya posta yoluyla iletilecektir. Bu adayların bilgileri Başvuru Formuna Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca işlenecektir. Adayın başvurusu tamamlandıktan sonra KPSS ve YDS puanları ÖSYM üzerinden sistem tarafından kontrol edilecektir. Bilgilerde yanlışlık olması durumunda adayın başvurusu değerlendirilmeye alınmayacaktır. Sadece sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylardan belge teslim etmeleri istenecektir.

En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakülte, yüksekokul veya bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması gerekmektedir.

ÖSYM tarafından 04 - 05 Temmuz 2015 ve 22 - 29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P46, KPSS P113 ve KPSS P115 puan türleri itibariyle 80 ve üzeri puan almış olmak. Geçerliliği devam eden ( 5 yıl ) YDS’ den en az ( D ) düzeyinde puan almak veya buna denk kabul edilen ve geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olması ve Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.