TEİAŞ 22 İlde Kadrolu Memur Alımları Yapacak! Online Başvuru

TEİAŞ 22 İlde Kadrolu Memur Alımları Yapacak! Online Başvuru

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü TEİAŞ bünyesinde 22 farklı ilimizde yeni kadrolara memur, mühendis, mütercim ve avukat alımları yapacak. Başvurulara dair detaylar bu haberimizde.

TEİAŞ KADROLU MEMUR ALIMLARI BAŞLADI. KPSS 2021/1 merkezi atama kapsamında Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü TEİAŞ 55 memur alacak. Memur, mühendis, mütercim ve avukat alımı başvurularına dair tüm detaylar ve şartlar bu haberimizde.

MEZUNİYETLER ve KONTENJANLAR

42 MÜHENDİS alımı için Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

10 AVUKAT alımı için Hukuk lisans programından mezun olmak gerekiyor.

2 MÜHENDİS alımı için Jeoloji Mühendisliği, Hidrojeoloji Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Jeolojisi lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

1 MÜTERCİM alımı için Mütercim-Tercümanlık (İngilizce), Çeviribilim (İngilizce), Çeviribilim, Mütercim-Tercümanlık, Mütercim Tercümanlık, Mütercim-Tercümanlık (Türkiye Türkçesi-İngilizce), Mütercim-Tercümanlık (İngilizce-Fransızca), Mütercim-Tercümanlık (İngilizce Fransızca-Türkçe), Mütercim-Tercümanlık (Türkçe Almanca-İngilizce) lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

BAŞVURU İLLERİ

Avukat ve Mütercim alımları Ankara için olacak.

Mühendis alımları ise Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Çanakkale, Edirne, Eskişehir, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Karaman, Kırşehir, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Şanlıurfa, Uşak illeri için olacak.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum