TSK 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı! 18-45 Yaş

TSK 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı! 18-45 Yaş

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 44’üncü bakım fabrika müdürlüğü kamu işçi alımı yapacak. TSK alımı 18-45 yaş arasında bulunan en az ilkokul mezunu adaylardan alacak. Başvuruları İş Kurumuna yapılacak.

Türkiye İş Kurumu Türk Silahlı Kuvvetleri için kamu işçi alım ilanı yayınladı. Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı bulunan 44’üncü bakım fabrika müdürlüğü bu alımı yapacak.

TSK en az ilkokul mezunu ve 18-45 yaş arasında bulunan adaylar arasından alım yapacak. Aşağıda verilen ilan numarası ile iş kurumuna internet üzerinden başvuru kabul edilecek. 00005757663 iş ilan numarası olarak yayınlanmıştır.

Aşçı Meslek branşında görev yapacak işçi adayı:

İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak yemek hazırlamak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Aşçılk kalfalık belgesine veya Halk Eğitim Merkezinden alınan Aşçı yardımcılığı sertifikası veya meslek liselerinin Yiyecek -İçecek hizmetleri alanından mezun olmak.

Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 – 45 yaş aralığında olmak, Askerlikle ilişiği olmamak, (fiilen yapmış muaf tecilli). Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, cinsel taciz, cinsel istismar, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak. Aşçılık Mesleğini yapmasına engel oluşturacak sağlık sorunu bulunmamak. Yaptırılacak arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular ilan sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Diğer hususlarda ilgili mevzuat/yönetmelik hükümlerine göre hareket edilir.

Sınav / kura 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğünde yapılacaktır. Sınav sonucu asil ve yedek adaylar; Terörle Mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralandığına dair komutanlık yazısı ve sağlık raporu vs. belgelerini, Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisini, Öğrenim Belgesinin aslı veya noter tasdikli fotokopisini 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Personel Şube İşçi Münasebetleri Kısmına bizzat teslim edeceklerdir.

İzmir işçi alımı olarak sunulmuştur.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum