TÜBİTAK (MAM) Yüksek Maaşla 6 Personel Alımı Yapıyor

TÜBİTAK (MAM) Yüksek Maaşla 6 Personel Alımı Yapıyor

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) tarafından İŞKUR’da yayımlanan ilana göre 6 Personel alımı yapılacağı belirtildi.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM yapılan açıklamada alınacak 6 personelin Ar-Ge Personeli (Araştırmacı) olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru ne zaman yapılacak

Adaylar için başvurular 1 Şubat 2021 tarihinde başlayıp 22 Şubat 2021 tarihinde sona erecektir.

Başvuru şekli ve yeri

Başvurular kurumun kariyer internet adresine yapılacaktır.

İş tanımı nedir

Kimyasal Teknoloji Enstitüsünde yürütülmekte olan projelerde, enerjik ve piroteknik malzemelerin geliştirilmesi çalışmaları konusunda görev yapılacaktır.

Ar-Ge Personeli (Araştırmacı) için aranan nitelikler (6 personel)

Yükseköğretim kurumlarının en az 4 yıllık lisans eğitimi veren Kimya ve Süreç Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmak, Kimyasal prosesler konusunda en az 2 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak, Ekip çalışmasına yatkın olmak, Yurtiçi ve Yurtdışı seyahat engeli bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için son başvuru tarihi itibarı ile askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak, Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere belirli suçlardan mahkum bulunmamak, Terör örgütlerine mensubiyeti veya iltisakı bulunmamak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Üniversiteye Giriş Sınavı Sonuç Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet çıktısı), Üniversiteye Giriş Sınavı Yerleştirme Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet çıktısı), Lisans Diploma/Çıkış Belgesi -ve varsa üstü- (eğitimlerini yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarında tamamlayanlar için Denklik Belgesi), YÖK Mezun Belgesi (e-devlet üzerinden alınan ve kontrol kodu olan internet çıktısı), Lisans ve varsa üstü Transkript Belgesi, Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi, Deneyimi (mesleki tecrübesi) olan adaylardan Çalışma Belgesi ve Sigorta Hizmet Dökümü, Güncel Özgeçmiş (Özgeçmişinizin renkli fotoğraflı, Türkçe, T.C. Kimlik ve telefon numaralarını da içerecek şekilde hazırlanması gerekmektedir) ve erkek adaylar için askerlik durumu belgesi istenmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.