TÜBİTAK Ortalama 7000 TL Maaş Daimi Personel Alıyor

TÜBİTAK Ortalama 7000 TL Maaş Daimi Personel Alıyor

TÜBİTAK Temel Bilimler Araştırma Enstitüsü (TBAE) tarafından İŞKUR’da yayımlanan ilana göre daimi kadroda personel alımı yapılacağı belirtildi.

TÜBİTAK Temel Bilimler Araştırma Enstitüsü (TBAE) İŞUR internet sayfasında yaptığı duyuruda alınacak 2 personelin Uzman Yardımcısı/Uzman olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru ne zaman yapılacak

Adaylar için başvurular 15 Mart 2021 tarihinde saat 17:00’da sona erecektir.

Başvuru şekli ve yeri

İlana başvuruda bulunmak için kurum internet adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (Başvuru için özgeçmiş oluştururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi ve referans kodu seçilerek başvuru yapılması zorunludur). İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir.

Adaylar için aranan genel nitelikler

Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak, 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak şartları aranmaktadır.

Uzman Yardımcısı/Uzman için aranan özel nitelikler (1 personel)

4 yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar-Enformatik, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Matematik, Matematik-Bilgisayar, Matematik Mühendisliği, Fizik veya Fizik Mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmak ve kılavuzda belirtilen konularda bilgi birikimine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Uzman Yardımcısı/Uzman için aranan özel nitelikler (1 personel)

4 yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslar arası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslar arası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İşletme Bilgi Yönetimi veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmak ve kılavuzda belirtilen konularda bilgi birikimine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Üniversiteye Giriş Sınavı Sonuç Belgesi, Üniversiteye Giriş Sınavı Yerleştirme Belgesi, Lisans Diploma/Çıkış Belgesi -ve varsa üstü- (eğitimlerini yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarında tamamlayanlar için Denklik Belgesi), YÖK Mezun Belgesi, Lisans ve varsa üstü Transkript Belgesi, Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi, Deneyimi olan adaylardan Çalışma Belgesi ve Sigorta Hizmet Dökümü, Güncel Özgeçmiş (Özgeçmişinizin renkli fotoğraflı, Türkçe, T.C. Kimlik ve telefon numaralarını da içerecek şekilde hazırlanması gerekmektedir) ve erkek adaylar için askerlik durumu belgesi istenmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.