Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı! 344 Bin TL Oldu

Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı! 344 Bin TL Oldu

Kripto para piyasasının parlayan yıldızı Bitcoin yine bir rekora imza attı. Coin piyasalarında işlem gören Bitcoin 344 Bin TL’nin üzerine çıkarak yeni bir rekora imza attı.

Bilindiği gibi Coin piyasasında birçok coin ve alt coin işlem göremektede. Geçtiğimiz günlerde Dogecoin adıyla bilinen kripto para %800 üzerinde artış göstermişti. Aynı şekilde Bitcoin'de 49 bin doların üzerine çıkarak yeni bir rekora imza attı.

TESLA bitcoin yatırımlarına devam ediyor 

2020'nin sonundan bu yana yükselişte olan kripto para birimi, özellikle Tesla'nın Ocak ayında Bitcoin'e 1,5 milyar dolar yatırım yaptığını doğruladığından beri büyümeye devam ediyor.

Vatandaşların yoğun ilgisi var

Coin piyasalarına kücük yatırımcıların ilgisi her geçen gün artmakta. Az bir parayla zengin olma hayali kuran yatırımcılar coin piyasalarına adeta akın etmekte. Tabi bunda kripto para ile ilgili yapılan haberlerin etkisi hiç şüphesiz ki etkili olmaktadır. Mesela “Amerika’da bir kişi 100 dolarlık aldığı bitcoin ile yeni zenginler listesine girdi” gibi.

Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırarak 49 Bin doları geçti

2021 yılı başlarında, kripto para piyasasının değeri 1 trilyon doları geçti. Yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde ülkelerde ekonomik krizler ve para birimlerindeki düşüşe zıt olarak coin piyasası yıl içinde yüzde 340 büyüdü.

Bir rekor daha kırılması mümkün değil demişlerdi

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan uzmanlar, 8 Ocak'ta rekor kırarak 42 bin doları gören Bitcoin'in 2022'ye kadar bu seviyeden daha yukarı çıkmasının mümkün olmadığını belirtmişlerdi. Ancak bitcoin yeni bir rekor daha kırdı.

Uzmanlar bitcoin için kısa vadede düşüş beklese de uzun vadede 400 bin dolarlık bir hedef tahminleri var.

Bakalım gerçekten de Bitcoin 400 bin Dolar olacak mı. Bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum