Türk Hava Yolları Part Time Güncel Personel Alımı Online Başvuru Sona Eriyor

Türk Hava Yolları Part Time Güncel Personel Alımı Online Başvuru Sona Eriyor

Türk Hava Yolları THY bünyesinde 2023 yılı “part time” personel alımı için başvurular sona eriyor. THY’de yarı zamanlı KPSS şartsız çalışmak için şartlar nelerdir? İşte detaylar ve tüm süreç.

Türk Hava Yolları “THY” için GÜNCEL ve YARI ZAMANLI personel alımı başvuruları sona eriyor. THY personel alımları için başvurulara dair tüm süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. “Take-Off 101 (Part-Time Öğrenci) - 2023” KPSS şartsız başvuru iş ilanı ve tüm şartlar şu şekildedir:

Türk Hava Yolları Take-Off 101 personel alımı programı

THY “Take-Off 101” başvurusu için lisans 3. ve 4. sınıf öğrencisiyken değerlendirme süreçlerine katılan ve süreçleri başarıyla tamamlayan öğrencilere eğitimlerine devam ederken yaklaşık on iki ay olmak üzere yarı zamanlı iş imkanı sunan bir programdır. Program sonunda ise adaylar 2024 mezuniyetleri sonrasında işe alımlarda değerlendirmeye alınacaklardır.

THY personel alımı başvuru (genel şartlar)

Başvuru için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya mavi kart sahibi olmak gerekiyor Ayrıca yaş itibarıyla 1 Ocak 1997 ve sonrasında doğmuş olmak, en az 4 yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının herhangi bir bölümünde 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak gerekiyor. Adayların 2024 yılı için mezun olmak şartı da yer almaktadır. Diğer genel ve özel hususlara ayrıca aşağıdaki ekran üzerinden hemen erişim sağlayabilirsiniz.

Part time personel alımı (başvuru süreci)

Türk Hava Yolları THY tarafından “Take-Off 101 (Part-Time Öğrenci) - 2023" part-time personel alımı için süreç 13 Mart 2023 tarihine olacak. Başvuru iş ve işlemleri online olarak hemen bu ekran üzerinden yapılabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.