Türk Reasürans A.Ş. Personel Alımı Online Başvuru Başladı (Hazine Bakanlığı)

Türk Reasürans A.Ş. Personel Alımı Online Başvuru Başladı (Hazine Bakanlığı)

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kurulan Türk Reasürans A.Ş. için online başvurular alınmaya başladı. 4 farklı iş ilanına başvuru süreci ve tüm şartları bu haberimizde hazırladık. İşte detaylar.

2019 yılında Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kurulan Türk Reasürans A.Ş. için yeni personel alımı başvuruları online olarak alınmaya başladı. Kurum, Türk Sigortacılık Kanununda yapılan düzenleme Bakanlıkça kurulmuştur. "Reasürans" sigorta şirketleri tarafından teminat altına alınarak sigortalanmış bir riskin tekrar sigortalanarak başka bir sigorta şirketlerine devredilmesi anlamına gelmektedir. İşte iş ilanlarına dair detaylar ve şartlar.

 

Türk Reasürans personel alımı unvanları

Üst Yönetim Asistanı alımı,

IFRS Kıdemli Uzmanı alımı,

Uzman Yardımcısı alımı,

Genel Başvuru olmak üzere 4 farklı ilan için başvurular alınmaya başladı.

Türk Reasürans “Genel Başvuru” ilanı şartları

Türk Reasürans A.Ş. tarafından yapılan açıklamada genel başvuru ilanı Mayıs ayı itibarıyla başlatıldığı belirtildi. Genel başvurular kapsamında ilerde oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirme yapılacaktır.

En az lisans mezunu, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, İngilizce konuşma ve yazma becerisine sahip, askerlik görevini tamamlamış olan adaylar başvurabilir.

 

Üst Yönetim Asistanı alımı şartları nelerdir?

Üniversite mezunu, İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip olmak, Ofis araçları ve MS Office programlarına hakim, Büro yönetim prosedürlerine hakim, Planlama, organizasyon ve koordinasyon becerilerine sahip adaylar başvurabilir.

IFRS Kıdemli Uzmanı alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren İşletme, İktisat, Maliye Matematik, İstatistik veyailgili diğer bölümlerinden mezun olmak, Finansal raporlama ve muhasebe alanında en az 5 sene deneyimli, IFRS 17 alanında proje bazlı çalışmış, Mali tabloları hazırlayıp, analiz edebilen, İyi derecede İngilizce konuşma ve yazma becerisine sahip, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, askerlik görevini tamamlayan adaylar başvurabilir.

Uzman Yardımcısı alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun (tercihen mühendislik bölümleri), iş yazım süreçlerinde minimum 2 yıl tecrübeli, sigorta şirketlerinin teknik birimlerinde çalışmış, MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilen, Teknik işleticiliğinin yapıldığı Özel Riskler Yönetim Merkezi’nde istihdam edilecek adaylar başvuru yapabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.