Yeni Açıklandı! Tarım Bakanlığı Memur Alımı Yapacak (KPSS Şartsız Başvuru Ekranı)

Yeni Açıklandı! Tarım Bakanlığı Memur Alımı Yapacak (KPSS Şartsız Başvuru Ekranı)

Tarım e Orman Bakanlığı bünyesinde KPSS şartsız yeni memur personel alımı başvuru ilanı yayımlandı. Tarım’a memur alımı için gerekli süreci, şartları ve gerekli tüm bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere sözlü sınav başarı sırasına göre 11 Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır. Bir aday en fazla 1 adet pozisyona başvurabilecek. Başvurularda KPSS zorunluluğu yok. (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak dikkate alınacaktır. İşte gerekli tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Tarım Bakanlığı personel alımı başvuru genel şartları - kontenjanlar

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde sayılan genel şartlara haiz olmak gerekiyor. İşte kontenjanlara dair detaylar.

Bilgi Güvenliği Uzmanı (2 Kişi – Tam Zamanlı – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 3 Katına kadar), Yazılım Uzmanı (8 Kişi – Tam Zamanlı – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 Katına Kadar), Mobil Yazılım Uzmanı (1 Kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 Katına Kadar) alımı yapılacak. 1 kat maaş ortalama 16 bin TL’dir.

Tarım ve Orman Bakanlığı memur alımı mezuniyetleri

Başvuru için fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olanlar başvurabilir.

Ayrıca diğer 4 yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olanlar da başvurabilir. İşte süreç:

Kamu personel alımı başvuru süreci

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde yeni memur alımı için başvuru iş ve işlemleri bugün itibarıyla başladı. Adaylar online olacak 3 Ekim 2022 tarihine kadar başvurularını hemen aşağıdaki ekran üzerinden yapabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum