ÇSB Koruma ve Güvenlik Alımı Sonucu Asil-Yedek Listeler (KPSS Puanları)

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından koruma ve güvenlik personeli alımı yerleştirme sonuçları açıklandı. Detaylar haberimizde.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı “ÇSB” tarafından Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi Yerleştirme Sonuçları 11 Mart 2022 tarihi itibarıyla açıklandı. En düşük KPSS puanlar da belli oldu.

ÇSB koruma ve güvenlik alımı sonuçları

ÇSB tarafından merkez ve taşra teşkilatına 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında koruma ve güvenlik görevlisi olarak sözleşmeli statüde istihdam edileceklerin nihai yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçlarına ve durumlarına Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden ayrıca erişim sağlayabilirler. Aşağıdaki bağlantıdan erişim sağlayabilirsiniz.

Koruma ve güvenlik personeli alımı ataması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı için merkez ve taşra teşkilatı emrine asil olarak yerleştirilen adayların atamalarının yapılabilmesi için istenilecek belgeler ve başvuru tarihleri ileri bir tarihte duyurulacaktır. İŞ İLANLARI KARİYER olarak tüm detayları ve atama belgeleri yayımlanınca sizleri bilgilendireceğiz.

ÇSB Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alım Sonuçları

Merkez teşkilatına asil olarak yerleşen adayların listesi 1, Merkez teşkilatına yedek olarak yerleşen adayların listesi 2, Taşra teşkilatına asil ve yedek yerleşen adayların listesi 3’e aşağıdaki bağlantılardan hemen öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri

En Az Lise 21-49 Yaş Adaylar Başvurabilir! SYDV Personel Alımı Başladı
Çalışma Bakanlığı Yüksek Maaşlı Personel Alımı Sınavı Yayımlandı
Mülakat Yok 294 Devlet Memuru Alımı! Resmi Başvuru Kılavuzu
Ticaret Bakanlığı 1.500 Gümrük Muhafaza -Muayene Memuru Alımı Duyurusu
GİB 81 Şehirde 2.000 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı! Tüm Listeler