Edirne Belediyesi İŞKUR gassal ve personel alım ilanı yayımlandı

Edirne Belediyesi İŞKUR gassal ve personel alım ilanı yayımlandı

Belediye personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. İŞKUR tarafından yayımlanan son ilanlara göre KPSS şartsız olmak üzere Edirne Belediyesi gassal ve personel alımı yapmaktadır. Başvuru detayları haberimizde…

Türkiye genelinde kamu personeli alımı süreçleri kapsamında yerel yönetimler ve belediyelerin personel alım süreçleri devam etmektedir. İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlara yenileri bugün itibari ile eklenmiştir.

Edirne Belediyesi Personel Alımı 

Edirne Belediyesi tarafından yapılan ve Edirne iş ilanları kategorisinden kamuoyunun bilgisine sunulan istihdam ilanında yer alan unvan ve kontenjan bilgilerine göre; birer kişilik olmak üzere Gassal (Ölü Yıkayıcı) ve Süs Bitkilerinde Budamacı personeli alınacağı açıklanmıştır.

Başvuru Süreci

Bugün (20 Mayıs 2020) tarihi itibari ile personel alımı ilanına çıkan Edirne Belediyesi istihdam duyurusu dahilinde başvuru yapacak olan adayların; en geç 27 Mayıs 2020 tarihine kadar İŞKUR üzerinden online başvurularını tamamlamış olması gerekmektedir.

İŞKUR Takip Numaraları ve Başvuru Şartları

1 kişilik kontenjan ile istihdam edilecek olan gassal alımı için başvuru yapacak olan adayların 00005502031 numaralı İŞKUR ilanını takip etmeleri gerekmektedir. Bu alım için başvuru yapacak olan adayların Eski Hükümlü veya TMY personel statüsünde olması gerekiyor olup; E sınıfı sürücü belgesi olan, 18 yaşından büyük ve ilkokul mezunu olan adaylar başvuru yapabilecektir.

1 kişilik kontenjan ile istihdam edilecek olan Süs Bitkilerinde Budamacı personel alımı için adayların takip edeceği İŞKUR ilan numarası 00005501906 olup; başvuru yapacak olan adayların süs bitkilerilerinde budamacı serfikasına sahip olmaları ve lise mezunu olmaları talep edilmektedir. E sınıfı sürücü belgesi talep edilen diğer şart olarak ilan edilmiştir. 

Sonuçlar kura usulü ile belirlenecek olup; 1 Haziran 2020 saat 14:00-15:00 arasında Edirne Belediye Başkanlığı Ana Binasında kura çekimi yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.