Bankalardan emeklilere promosyon müjdesi, 1500 TL ödenecek

Sayıları milyonları bulan emekli vatandaşlar için önemli bir ödeme olan banka promosyonlarında rekabet artıyor. Bankalar kampanyalarını arttırmaya devam ederken, emeklilere 1500 TL promosyon verileceği vadediliyor.

Ülke genelinde sayıları 15 milyonu bulan emekli vatandaşlar, sadece emekli maaşı ile geçinmek zorunda kaldıkları için ekstra yapılacak olan ilave ödemelere büyük önem veriyor. Bu ödemelerin başında ise banka promosyonları geliyor.

Süreç içerisinde 2 veya 3 yıl ile sınırlı olmak koşuluyla emekli maaşlarını belli bir bankadan çekmeyi taahhüt eden emekli vatandaşlara, bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılıyor. Son dönemde yapılan kampanyalar ile bu rakamlar 1500 TL’ye kadar çıktı.

Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor

Emekli maaş çekimini kendi bankalarına transfer etmek isteyen banka işletmeleri son olarak 850 TL promosyon ödemesi yapacağını duyurmuştu. Bu kampanyalara ek olarak; 10 emekli vatandaşı bankaya getiren vatandaşlara da 1500 TL emekli ikramiyesi ödemesi yapılacağı ilan edildi.

Kampanyalarda gelinen son noktada; Denizbank kredi yardım imkanları ile birlikte 450 TL promosyon vermeyi vadederken; Garanti Bank için bu rakam (2000 TL’ye kadar olan maaşlarda) 450 TL oldu. Şekerbank aynı uygulama için 375 TL ile 450 TL arasında ödeme yaparken; getirilen 10 emekli vatandaş için 1500 TL promosyon ödemesi yapacağını ilan etti.

Ayrıca TEB bu süreçte 850 TL ile 1000 TL arasında promosyon öderken; Türkiye İş Bankası ise 3 yıl süre ile taahhüt verilmesine karşın 450 TL ödeme yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İlkokul İlköğretim Lise MYO Lisans 8 Unvan Yeni Personel Alımı Başladı
SGK Yüksek Maaş ve Sözlü Sınavla 75 Kamu Personel Alımı Yapılıyor
YSK Mülakatla Kadrolu 107 Memur Alımı Belli Oldu
En az Lise Mezunu 34 Sözleşmeli Personel Alımı Başvurusu
SPK Mülakatla En az Lise Mezunu 66 Devlet Memur Alımı Yapılacak