En Az İlköğretim Mezun İşçi ve Memur Alımı KPSS’siz ve KPSS 60 Puanlı

En Az İlköğretim Mezun İşçi ve Memur Alımı KPSS’siz ve KPSS 60 Puanlı

İşçi ve memur alımı 3 Mayıs iş ilanları yayınlanmış olup adayların başvurularına sunulmuştur. Alımı KPSS’siz ve KPSS 60 puan ile yapılacaktır. Alıma başvurular ilan durumuna göre en az ilköğretim mezunları arasından yapılacaktır.

İşçi ve memur alımı İŞKUR tarafından 3 Mayıs 2019 tarihinde yayımlanarak adayların başvurusuna açıldı. Kamu’ya alımı yapılacak işçi alımı iş ilanlarına başvurular ilan durumlarına göre KPSS’siz ve KPSS 60 puan ile en az ilköğretim mezunları arasından alım yapılacaktır.

Ayvacık Sulama Birliği, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre su arıza işçisi kadrosunda görevlendirmek üzere personel alımı yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adayların 3 Mayıs – 7 Mayıs 2019 tarihleri arasında iş ilan numarasıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İL Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004961804 olarak belirtilmiştir.

Ayvacık Sulama Birliği su arıza işçisi alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek olmak, en az 18 yaşında olmak, en az ilköğretim en fazla önlisans mezunu olmak yer almaktadır.

Bolu Mengen Gökçesu Belediye Başkanlığı, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre beden işçisi kadrosunda görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 7 Mayıs 2019 tarihine kadar iş ilan numarasıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004961640 olarak belirtilmiştir.

Gökçesu Belediye Başkanlığı 4 beden işçisi alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilköğretim mezunu olmak, en az 18 yaşında olmak, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmamak yer almaktadır.

Ankara Sincan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre gıda mühendisi kadrosunda görevlendirmek üzere personel alımı yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 6 Mayıs 2019 tarihine kadar iş ilan numarasıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004957992 olarak belirtilmiştir.

Gıda Mühendisi alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, toplu yemek sektöründe en az 2 yıl iş deneyimi olmak, “gıda mevzuatına erişim yöntemleri”, “gıda işletmelerinde zorunlu izin, belge ve ruhsatlar eğitimi”, “otel, motel ve lokanta yöneticileri hijyen eğitimi” belgelerine sahip olmak yer almaktadır.

Ayrıca adayların mühendislik fakültelerinin gıda mühendisliği bölümünden mezun olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavı P3 puan türünden en az 60 puan almış olması da adaylarda aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Muğla Fethiye Polisevi en az ilköğretim mezunu adayların başvurabileceği personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre servis komisi kadrosunda görevlendirmek üzere 7 personel alımı yapılacaktır.

Başvurular 6 Mayıs 2019 tarihi İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla yapılacaktır. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004958901 olarak belirtilmiştir.

Servis Komisi alımı için adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az 18 yaşında olması, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmaması, anayasal düzenin işleyişine karşı herhangi bir suç işlememiş olması gerekmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.