İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği lise mezunu 2 personel alıyor

İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği lise mezunu 2 personel alıyor

Kamu grubu dahilinde yayımlanan personel alımı duyuruları kapsamında bir güncel istihdam duyurusu yayımlandı. İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği tarafından yapılacak olan alım için KPSS puan şartı aranmıyor. Detaylar haberimizde…

Kamu personeli alımı ve daimi işçi alımı kategorilerinden yayımlanan güncel duyurularda yer alan bilgilere göre; denem süresi dahil olmak üzere daimi personel alımı yapılacağı bilgisi ilan edildi. Unvan ve kontenjanlara dair detaylı açıklamalar yapıldı.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Adayların başvuru yapabilecekleri ilan Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlandı. Toplamda iki kişilik kontenjan ile yapılacak olan işe alımlar için başvuru yapacak olan adayların Hayvan Bakıcısı unvanı ile görevlendirilecekleri beyan edildi.

Görev Yeri Bilgileri

Kamu grubu dahilinde hizmet verecek olan personeller için hak kazanan adayların Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği tarafından Nevşehir iş ilanları kapsamında istihdam edilecekleri ilan edildi.

Başvuru Şartları

Adayların 18-35 yaş aralığında olması gerektiği açıklandı. KPSS puan talebinde bulunulmayan alımlar için lise mezunu olmak şartı aranmaktadır.

Başvuru Süreci

1 Nisan 2021 İŞKUR iş ilanları aracılığı ile yayımlanan personel alımı için son başvuru tarihi 5 Nisan 2021 olarak beyan edilmektedir.

00005967305 numaralı İŞKUR iş ilanı ile e-şube üzerinden online başvuru yapmak mümkün olacaktır. Başvuruların akabinde Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde 9 Nisan 2021’de kura çekimi yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.