İzmir Belediyesi’ne Geçici Personel Alımı Yapılacağı İlan Edildi

İzmir Belediyesi’ne Geçici Personel Alımı Yapılacağı İlan Edildi

İzmir Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek amacı ile personel alımı yapılacağı ilan edildi. Personel alımı İŞKUR vasıtası ile duyuruldu.

İŞKUR’un aracılığı ile vatandaşların bilgisine sunulan personel alımı ilanına göre İzmir Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere işçi alımı yapılacaktır. Yapılacak olan personel alımının kontenjanı 1 kişi olarak ilan edilmiştir.

İzmir Karaburun Belediyesi’nde görevlendirilecek işçi personelin çalışma niteliği olarak geçici statüde görevlendirileceği bildirildi. Belediye bünyesinde geçici olarak çalışmalarına devam edecek olan personelin unvanı ise şoför olarak açıklandı.

Karaburun Belediyesi’nde şoför olarak hizmet verecek olan işçi personelin geçici çalışma süresi 5 ay olarak açıklanırken; gün içerisinde yapacağı mesai ise 8:30-17:30 saatleri arasında sınırlı tutuldu.

Belediye hizmetinde şoför olarak çalışmak için başvuru yapacak olan adayların özgeçmiş, SRC 4 belgesi ve psikoteknik belgesi ile şahsen belediyeye başvuru yapması gerekmektedir. Görüşmeler 25.3.2019 tarihinde yapılacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.