Kocaeli Daimi Güvenlik Görevlisi ve Büro Personeli İlanı Yayımlandı

Kocaeli Daimi Güvenlik Görevlisi ve Büro Personeli İlanı Yayımlandı

Kocaeli iş ilanları kategorisinden yayımlanan son ilanlarda yer alan bilgilere göre; belediye iştiraki şirket dahilinde özel güvenlik görevlisi ve büro personeli alımı yapılacağı açıklandı. başvuru şartları ve sürece dair detaylar haberimizde…

Özel şirketler ve kamu kurumları dahilinde gerçekleştirilmeye devam edilen istihdam süreçlerine dair güncel başvuru kılavuzları yayımlanıyor. İlan edilen son kılavuz bilgilerine göre iki farklı unvanda daimi personel alımı yapılacağı açıklandı.

Kocaeli İş İlanları

Kurum dışı ilanlar kategorisinden Kocaeli Belediyesi personel alımları dahilinde yer alan ilana göre; başvuru sürecinde çalışma hakkı kazanan adayların Belde Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sosyal Hizmetler Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama ve Ticaret A.Ş tarafından istihdam edileceği bilgisi ilan edildi.

Adaylar 08:30 mesai başlangıcı ile Kocaeli’de 17:30’a kadar görev yapacaktır. Daimi personel alımı mesai saatleri günde 8 saat olarak beyan edilmektedir.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Belde Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sosyal Hizmetler aracılığı ile görev yapacak olan adaylar için iki farklı unvanda personel alımı duyurusu yapıldı. Toplamda 5 kişilik alım yapılacak olup; 4 kişilik alım dahilinde Özel Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak olup; ayrıca; 1 kişilik kontenjan dahilinde de 1 Büro Personeli alımı yapılacağı beyan edildi.

Başvuru Süreci Bilgileri

Adaylar başvurularını bu hafta itibari ile tamamlayacaktır. 21 Ocak 2021 tarihinde yayımlanan personel alımı ilanı dahilinde başvurular başlamış olup; her aday en geç 25 Ocak 2021 tarihine kadar işlemlerini tamamlayacaktır.

Başvurular mail yolu ile gerçekleştirilecek olup; Belde şirketinin İnsan Kaynaklarına iletilecektir. ik@beldeas.com adresine mail yolu ile başvuruların teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru Şartları

Mesleklere dair özel başvuru şartları ilan edilmeyen alımlar için adayların mesleklerini icra edecek sağlık koşullarına ve yeteneklere sahip olması gerekmektedir. Özel Güvenlik Personeli alımı için sadece erkek adaylar ve ayrıca büro personeli alımı için de sadece kadın adayların başvuruları dikkate alınacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum