Kültür ve Turizm Bakanlığı Mayıs Ayı Kamu Personel Alımı Yapılıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Mayıs Ayı Kamu Personel Alımı Yapılıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Mayıs ayı içerisinde kamu personel alımı yapılmaktadır. Bakanlık çalışmaları kapsamında farklı unvanlar ile vasıflı vasıfsız çok sayıda personel alımı yapılmaktadır.

Kültür Bakanlığı Mayıs Ayı ilanları yayımlandı. İŞKUR kurum dışı alımlar vasıtası ile çalışma hizmetlerinde eksik olan personellerin tamamlanabilmesi için gerekli olan personellerin alım ilanlarının ve istihdam bilgilerinin ilan edilmesinde aracı görevini sürdürmeye devam ediyor.

Yayımlanan ilanlarda yer alan bilgilere göre; T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı kapsamında yapılan kazı çalışmaları için çok sayıda vasıflı vasıfsız personel alımı yapılacağı ilan edildi.

Burdur Kibyra bölgesinde gerçekleştirilen kazı çalışmaları dahilinde çalışacak olan personellerin alımlarına dair yapılan unvan bilgilendirilmesinde; 5 kişi olmak üzere Arkeolog, 1 Harita Mühendisi, 2 Mimar, 1 Restoratör ve 10 kişi de vasıfsız işçi olarak istihdam edilecektir.

Personel alımlarına dair verilen bilgilere göre; adayların ilanda belirtilen yaş şartını sağlamaları ve belirtilen meslek özelliklerine dair hem eğitim hem tecrübeye sahip olmaları gerekmektedir.

Burdur Kibyra Kazı Evi’ne şahsen yapılması gereken başvurular için son gün 2 Mayıs 2019 bitimine kadardır.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum