Özel İdare Müdürlüğü En Az İlkokul 11 Operatör Mühendis Personel Alımı

Özel İdare Müdürlüğü En Az İlkokul 11 Operatör Mühendis Personel Alımı

İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından İŞKUR’da yayınlanan ilanda en az ilkokul mezunu sürekli kadroda 11 personel alınacağı açıklanmıştır.

İŞKUR web sitesinde yayınlanan ilana göre Zonguldak İl Özel İdare Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az ilkokul mezunu 11 personel alınacaktır.

Zonguldak Özel İdare Müdürlüğü başvuru zamanı ve şekli

Adaylar başvurularını 3 Mart 2022 tarihi saat 17:30’a kadar Çaydamar Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Sokak Kardeşler Köyü yolu Üzeri No:109 Merkez/Zonguldak adresine yapacaklardır.

Özel İdare Müdürlüğü hangi unvanda kaç kişi alıyor

1 Makine Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi, 1 Elektrik Elektronik Mühendisi, 1 Kaynakçı, 2 Loder Kanal Kazıcı Operatörü ve 2 Ekskavatör Operatörü alınacaktır.

Personel alımında adaylarda aranan ortak nitelikler

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Askerlik görevini yapmış olmak, Görevini yapmasına engel akıl hastalığı bulunmamak, En az 1 yıldır Zonguldak ilinde ikamet ediyor olmak.

Makine, İnşaat ve Elektrik Elektronik Mühendisi alımları için İlgili bölüm Lisans mezunu olmak, Arazide çalışabilecek olmak, 41 yaşından gün almamış olmak, Alanında en az 2 yıl deneyimli olmak.

Kaynakçı alımı için En az İlkokul mezunu olmak, Mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak, 31 yaşından gün almamış olmak, Alanında en az 2 yıl deneyimli olmak.

Loder Kanal Kazıcı ve Ekskavatör Operatörü alımları için En az İlkokul mezunu olmak, 36 yaşından gün almamış olmak, Alanında en az 3 yıl deneyimli olmak, İlgili operatörlük belgesine sahip olmak, Loder Kanal Kazıcı operatörü için ayrıca operatörlük belgesinin G sınıfı ehliyete işlenmiş olmak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.