Sağlık Bakanlığı Hastanelere 1800 Ambulans Şoförü Alımı

Sağlık Bakanlığı Hastanelere 1800 Ambulans Şoförü Alımı

Sağlık Bakanlığı tarafından İl Sağlık Müdürlükleri ve Hastanelere 1800 ambulans ve normal şoför alımı yapılacağı yayınlandı. İlkokul, lise, önlisans ve lisans mezunları bu alıma başvuru yapabilecek. Ambulans şoförü alımı hangi şartlarda yapılacak.

Sağlık Bakanlığı 2 farklı ilanda İl Sağlık Müdürlükleri ve Hastanelere 1800 ambulans şoförü alımı yapılacağı duyuruldu. Hastaneler ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Ambulans ve normal şoför alımına başvuru koşulları neler?

İŞKUR TYP ilanları ile yeni personel alımları yapılacağı yayınlandı. TYP personel alımı başvuru şartları ve tarihleri paylaşıldı. Başvuru yapacaklar için link adresi sayfa sonuna ilave edildi. Resmi gazete değişikliği ile koronavirüs döneminde sadece şoför alımı yapılabilmesi için geçici medde eklenmişti.

TYP şoför alımı müracaat koşulları;

En az ilkokul mezunu olma zorunluluğu bulunmaktadır. Bay ve bayan adayların 18 ve 50 yaş aralığında olma zorunluluğu bulunmaktadır.

Başvuracak olan tüm adayların Türk vatandaşı olması gerekmektedir. Kasten işlenmiş bir suçtan ötürü bir yıl veyahut daha fazla süreler ile hapis cezasına çarptırılmamış olmak gerekiyor.

Adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Anayasal düzeni yıkmaya ve bu düzenin işleyişini engellemeye karşı suçlar işlememiş olmak gerekiyor. Kuruma kayıtlı işsiz olması gerekiyor. Tüm adayların 18 yaşını tamamlamış olması gerekiyor. Emekli ve malul aylığı almıyor olmak gerekiyor. Öğrenci olmamak ve açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç olmak.

KPSS siz personel alımı İstanbul iş ilanlar 1500 ve Bursa iş ilanları 300 kişi olarak yapılıyor. 

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum