Enerjisa En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Enerjisa tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarında çeşitli kadrolarda görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı.

Enerjisa, yayınladığı personel alımı ilanlarında saha satış temsilcisi, elektrik bakım teknisyeni, elektrik teknikeri, çağrı merkezi uzmanı ve daha birçok kadroda görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı belirtildi.

Başvuru yapmak isteyen adayların haber sonunda yer alan bağlantı üzerinden online olarak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Elektrik Bakım Teknisyeni alımında adayların endüstri meslek lise, teknik lise veya meslek yüksekokullarının elektrik, elektrik-elektronik bölümü mezunu olması, elektrik ölçü aletleri kullanabilme yetkinliğine sahip olması, 22-30 yaş aralığında olması, Microsoft Office programlarını hakim olması gerekmektedir.

Saha Satış Temsilcisi alımı için en az lise mezunu olmak, satış ve pazarlama sektöründe deneyimli olmak, analiz ve raporlama becerisi yüksek olmak, etkin şekilde sunum ve raporlama yapıyor olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabilmek, askerlik görevini tamamlamış olmak olarak belirtilmiştir.

Elektrik Teknikeri alımında adayların teknik liselerin veya meslek yüksekokullarının elektrik bölümünden mezun olması, tercihen EKAT belgesine sahip olması, Microsoft Office ve Autocad programlarına hakim olması, B sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir.

Çağrı Merkezi Uzmanı alımı için dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun olmak, çağrı merkezi ve müşteri hizmetleri alanında en az 5 yıl deneyimli olmak, iletişim becerisi kuvvetli olmak, iyi derecede Microsoft Office bilgisi olmak, aktif araç kullanabilmek şartları aranmaktadır.

Enerjisa tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarını incelemek ve şartlarınıza uygun iş ilanlarına başvuru yapmak için kurum sayfasını ziyaret ediniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personeli Alımı Haberleri

TKGM 72 Kadro 4/B Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek
Diyanet İşleri Başkanlığı KPSS 50 Puan 13 Sözleşmeli Personel Alımı
Ankara Büyükşehir Belediyesi 220 İtfaiye Eri Zabıta Memuru Alımı
Kamu Üniversitesi Ülke Geneli Başvuru En Az Lise 36 Memur Alımı
Kültür Bakanlığı En Az Lise KPSS 55 Sınav Yok 127 Memur Alımı