Sulama Birliği KPSS Şartsız 12 personel alımı ilanı yayımlandı

Sulama Birliği KPSS Şartsız 12 personel alımı ilanı yayımlandı

Kamu personeli alımı kategorisinde yer almak üzere yayımlanan güncel istihdam ilanlarına yenileri eklendi. Sulama Birliğinde görevlendirmek üzere 12 kişilik işe alım yapılacağı açıklandı. KPSS şartı aranmayan ilan detayları haberimizde…

Kamu kurum ve kuruluşlarında yayımlanan personel alımları için güncel başvuru kılavuzları yayımlanmaya devam ediyor. İlan edilen son bilgilere göre daimi personel alımı statüsünde tek unvan üzerinden görevlendirmeler yapılacaktır.

Malatya İş İlanları

Doğu Anadolu Bölgesinin önemli istihdam merkezleri arasında yer alan Malatya iş ilanları kapsamında yer alan duyuru dahilinde başvuru yapıp; görev hakkı kazanan adayların Battalgazi Sulama Birliği Başkanlığında hizmet vereceği açıklandı.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Tek unvan üzerinden alım yapılacak olup; 12 kişilik alım için Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) dahilinde personel alımı yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Adaylardan KPSS puan şartı talep edilmezken; daimi personel alımı için herhangi bir yaş şartı da talep edilmemektedir. Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde ikamet eden; en az ilkokul mezunu olan adayların başvuruları işleme alınacaktır. 

A2 ehliyeti sahip olmak koşulu bulunmaktadır.

Başvuru Süreci

30 Mart 2021 itibari ile 00005960368 numaralı ilan üzerinden başvurular kabul edilecektir. 5 Nisan 2021’e kadar İŞKUR e-şube üzerinden online başvurular alınacak olup; 15 Nisan 2021 saat 14:00’da İsmetiye Mah. İrfan Sofrası Sok. No:9 Sarıgül İş Merkezi Kat:2 Daire:3-4 Battalgazi/MALATYA adresinde kura çekimi yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.