8 Kamu Hastanesi Lise Önlisans Lisans 1.093 Memur Personel Alımı Başvuruları

8 Kamu Hastanesi Lise Önlisans Lisans 1.093 Memur Personel Alımı Başvuruları

8 Kamu hastanesi bünyesinde 1.093 kadro için güncel memur, personel alımı başvuruları alınıyor. Lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. İşte gerekli tüm detayların yer aldığı yazımız:

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi hastaneleri için güncel personel alımları yapılıyor. Kamu hastanelerine memur, personel alımları kapsamında toplam 1.093 kadro için süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu personel alımı başvuru kontenjan dağılımları

  • Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 90 hemşire alımı,
  • Gazi Üniversitesi 289 personel alımı,
  • Balıkesir Üniversitesi 16 personel alımı,
  • İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 109 personel alımı,
  • Harran Üniversitesi 109 kamu personel alımı,
  • Adnan Menderes Üniversitesi 2 memur alımı,
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 282 personel alımı,
  • Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 personel alımı kapsamında 1.093 kadro için başvurular alınıyor. İşte gerekli tüm detaylar.

Harran Üniversitesi 109 kamu personel alımı

Harran Üniversitesi bünyesinde en az lise mezunu 109 sözleşmeli memur alımı yapılacak. Hemşire, fizyoterapist, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri, mühendis, büro personeli, koruma ve güvenlik personeli, destek personeli alımı için başvurular alınıyor. Adaylar 6 Mart 2023'e kadar iş ve işlemleri yapabilir.

Adnan Menderes Üniversitesi 2 memur alımı

Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli 2 sağlık teknikeri alımı yapılıyor. Adayların başvuru için önlisans mezunu olmak gerekiyor. Bu kapsamda adayların Elektronörofizyoloji mezunu olması gerekiyor. Süreç 27 Şubat'a kadar devam edecek.

Balıkesir Üniversitesi 16 personel alımı

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde Hemşire, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknikeri ile Diğer Sağlık Personeli alımı kadrolarına atama yapılacak. Sözleşmeli kamu personeli alımı başvuru süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. Süreç 10 Mart 2023'e kadar olacak.

Gazi Üniversitesi 289 personel alımı

Gazi Üniversitesi tarafından 289 kamu personel alımı başvuruları alınacak. Eczacı, biyolog, büro personeli, destek personeli, şoför, temizlik personeli, diğer sağlık personeli, diğer teknik hizmet personeli, fizyoterapist, hemşire, psikolog, sağlık fizikçisi, sağlık teknikeri, tekniker, teknisyen, koruma ve güvenlik personeli alımı yapılıyor. Süreç 3 Mart’a kadar devam ediyor.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 90 hemşire alımı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından yeni 90 hemşire alımı başladı. Hemşirelik fakültesi, sağlık bilimleri fakültesi hemşirelik bölümü, hemşirelik yüksekokulu veya sağlık yüksekokulu hemşirelik bölümü mezunları başvurabilir. SÜreç 10 Mart 2023'e kadara devam edecek.

İstanbul Üniversitesi “Cerrahpaşa” 109 personel alımı

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa için 109 memur alımı yapılıyor. Lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuruyor. Destek Personeli (Şoför), Garson, Büro Personeli “Muhasebe”, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Kütüphaneci, Hemşire, Sağlık Teknikeri “Tıbbi Sekreter”, Destek Personeli “Temizlik”, Büro Personeli, Laborant, Büro Personeli “Sekreter”, Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri, Diş Protez Teknikeri, Röntgen Teknisyeni alımı 27 Şubat 2023’e kadar olacak.

Osmangazi Üniversitesi 282 personel alımı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesinde lise, önlisans ve lisans mezunu 282 kamu personel alımı açıklandı. Kamu hastaneleri memur, personel alımları kapsamında mülakatsız atamalar 27 Şubat'a kadar sürecek. Mühendis, eczacı, psikolog, biyolog, hemşire, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri, tekniker, teknisyen, büro personeli, koruma ve güvenlik personeli, şoför, destek personeli, aşçı, çözümleyisi sistem programcısı, temizlik personeli, programcı alımı yapılacak.

Cumhuriyet Üniversitesi 186 personel alımı

Sivas ili iş ilanları bünyesinde Cumhuriyet Üniversitesi için 186 kamu personel alımı yapılıyor. Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Hemşire, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli Odyoloji, Programcı, Tekniker, Teknisyen, Destek Personeli, Şoför, Kaloriferci, Garson, Temizlik personeli alımı başvuru iş ve işlemleri 28 Şubat 2023’e kadar devam edecek.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum