9.091 - 13.424 TL Net Maaşla Kadrolu Memur Alımı Başladı (GİH 6-7.Dereceler)

9.091 - 13.424 TL Net Maaşla Kadrolu Memur Alımı Başladı (GİH 6-7.Dereceler)

Kamu kurumu için yeni VHKİ alımı ile mühendis alımı yapılacak. Bugün itibarıyla başvurular alınmaya başladı. 9 bin 91 TL ile 13 bin 424 TL net maaşlarla kamu personel atama başvuruları bu yazımızda.

Kamuya YENİ memur alımı başvuruları başladı. GİH sınıfı 6. ve 7. Sınıf kadro için olacak memur personel atama başvuru süreci ve tüm detayları İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu yazımızda hazırladık. Çeltik Belediyesi için ikamet şartsız olmak üzere VHKİ alımı ile Mühendis personel alımına dair tüm detayların olduğu haberimiz:

Kadrolu memur alımı (genel şartlar)

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu DMK’daki şartları taşıması gereken adayların T.C. vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, askerlikle ilişiği olmaması,  görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması ile KPSS’den her iki branş için de en az 70 ve üzeri puan alması şartları var.

Kamu personel alımı mezuniyet şartları

Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni “VHKİ” alımı GİH sınıfı 7. derece kadro için, Mühendis alımı TH sınıfı 6. derece kadro için olacak

VHKİ alımı için İşletme, İktisat, Halkla İlişkiler, Kamu Yönetimi mezunu olmak, MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek,

Mühendis alımı için ise adayların Harita Mühendisliği mezunu olması gerekmektedir. İşte başvuru süreci:

Çeltik Belediyesi personel alımı başvuru süreci

Kamu kurumu bünyesinde VHKİ ile Mühendis alımı için süreç 12 Ekim ile 14 Ekim 2022 tarihleri arasında olacak. Başvurular Çeltik Belediyesi’ne şahsen veya posta ile yapılması gerekiyor. Tüm başvuru belgeleri ve diğer hususları ayrıca aşağıdaki kılavuzdan da inceleyebilirsiniz.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum