Bakanlık Lise Mezunu KPSS 60 Puanla Memur Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Bakanlık Lise Mezunu KPSS 60 Puanla Memur Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı için KPSS 60 puanla lise mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolar için memur personel alımı başvuruları başladı. Online olarak başvurular alınacak. İşte detaylar.

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 60 puanla sözleşmeli yeni memur personel alımı başladı. Lise mezunu adayların başvuru yapabileceği memur ataması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde “Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü” için olacak. Kamu memur atama başvuru tüm hususları ve şartlarına dair tüm detayların olduğu ilan tüm hususlarını İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu yazımızda hazırladık. Mülakatsız KPSS puanı sırasıyla atama yapılacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı memur alımı (genel şartlar)

657 DMK’daki şartları taşımak, otuz beş yaşını doldurmamış olmak, herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemek, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak gerekiyor.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü memur alımı mezuniyetler

1 aşçı alımı liselerin aşçılık veya dengi bölümlerinden mezunlar başvurabilir. Ayrıca en az lise veya dengi okul mezunu olup, halk eğitim müdürlükleri ile diğer resmi kurum veya kuruluşlarca düzenlenen kurslardan verilen MEB’in aşçılık mesleği için belirlediği kriterlere uygun aşçılık sertifikası, ustalık belgesi veya dengi sertifikaya sahip olmak gerekiyor. 2020 KPSSP94’den en az 60 ve üzeri puan almış olmak gerekmektedir.

4 Temizlik-Yemekhane Servis Elemanı alımı liselerin herhangi bir alanından mezunlar başvurabilir. 2020 KPSSP94’den en az 60 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor.

Sözleşmeli memur alımı başvuru tarihleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde “Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü” memur alımı için başvuru iş ve işlemleri 14 Eylül’e kadar yapılabilir. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.