Cumhurbaşkanı Az Önce Açıkladı! 8 Şubatta 2927 Atama, Elektrikte Yeni Düzenleme

Cumhurbaşkanı Az Önce Açıkladı! 8 Şubatta 2927 Atama, Elektrikte Yeni Düzenleme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan son dakika müjdeleri peş peşe geldi. İşte detaylar ve tüm yeni müjdelere dair bilgiler.

31 Aralık 2021 tarihi itibarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önemli müjdeler arda arda geldi. Elektrik faturalarında yeni düzenleme, kamu personeli atamaları ve tüm detayları İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu yazımızda hazırladık.

Elektrik faturalarına yeni düzenleme

Erdoğan tarafından yapılan açıklamada günlük en düşük 5 kilovat olarak hesaplanan tüketim tutarı 7 kilovata çıkarıldı. Bu kapsamda aylık 150 olan kilovat tüketim miktarı en düşük tarifede 210 kilovat olarak değiştirildi. Şubat ayı itibarıyla sarf edilecek elektrik faturasında vatandaşın lehine düzenleme yapıldığı bilgisine yer verildi.

Tarımsal Destekleme Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada 29 milyar liraya çıkarılan müjde çiftçilerle paylaşıldı. Hububat desteğinin yüzde 127 olarak artırıldığı belirtildi.

Kamuya 2 bin 927 atama

Yapılan açıklamada 2 bin 927 engelli vatandaşın atamasının yapılacağı tarih belli oldu. Erdoğan yapılan açıklamada 2927 engelli memur atamasının 8 Şubat'ta gerçekleştirileceği müjdesi de verildi.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum