Cumhurbaşkanlığı Yüksek Maaşlarla KPSS Şartsız Memur Alımı Başvuru Ekranı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek Maaşlarla KPSS Şartsız Memur Alımı Başvuru Ekranı

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı olmadan adayların başvuru yapabileceği kadrolara sözleşmeli memur alımı sona eriyor. İşte online başvurular ve tüm şartlar.

Cumhurbaşkanlığı tarafından olmak üzere “Savunma Sanayii Başkanlığı” namına yüksek maaşlarla olmak üzere sözleşmeli memur alımı yapılıyor. Yazılı ve sözlü sınavla olmak üzere sözleşmeli bilişim personeli alımına başvurular bu yazımızda yer alıyor. KPSS şartı bulunmamaktadır. Başvuru iş ve işlemlerinde KPSS puanı olmayan adaylar 70 olarak değerlendirilecektir. İşte gerekli başvuru tüm hususları.

Savunma Sanayi memur alımı (genel şartlar)

Savunma Sanayii Başkanlığına memur alımı için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması gerekmektedir. Adayların diğer mezuniyet şartlarını ve özel şartları yerine getirmesi durumunda başvuru yapabilir. İşte mezuniyetler ve diğer detaylar.

Kamu personeli alımı (mezuniyet şartları)

Adayların başvuru için bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ile endüstri mühendisliği mezunları başvuru yapabilecektir. Adayların ayrıca diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ile fizik mezunları başvuru yapabilecektir. İşte kontenjanlar ve başvuru süreci.

Cumhurbaşkanlığı personel alımı kontenjanlar ve maaş detayları

1 kıdemli sistem uzmanı alımında 4 katına kadar maaş,

1 sistem uzmanı-1 alımında 3 katına kadar maaş,

2 sistem uzmanı-2 alımında 2 katına kadar maaş,

1 kıdemli bilgi güvenliği uzmanı alımında 4 katına kadar maaş,

2 bilgi güvenliği uzmanı alımında 2 katına kadar maaş,

1 kıdemli ağ uzmanı alımında 4 katına kadar maaş,

1 ağ uzmanı-1 alımında 3 katına kadar maaş,

1 ağ uzmanı-2 alımında 2 katına kadar maaş verilecektir. Bu ilanda yer alan kadrolara için 2, 3 ve 4 katına kadar maaş verilmektedir. 1 kat maaş ücreti ortalama 16.000 TL’dir. Savunma Sanayi Başkanlığına alınacak kadrolar için 32 bin TL, 46 bin TL ile 64 bin TL maaş verilecektir.

Kamu memur alımı başvuru süreci

Savunma Sanayi başkanlığı bünyesinde yüksek maaşlarla memur alımına başvuru için adayların iş ve işlemleri online olarak 20 Eylül’e kadar tamamlaması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum