OGM Sözleşmeli Personel Alımı İçin Düzeltme İlanı Yayımlandı

OGM Sözleşmeli Personel Alımı İçin Düzeltme İlanı Yayımlandı

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) kamu personeli ve sözleşmeli personel alımı içilen çıkılan ilanlar hakkında düzeltme kararı yayımlandı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında kamu personeli olarak hizmet vermek isteyen ve özellikle kadrolu kamu personeli olmanın alternatifi olarak tercih edilen sözleşmeli kamu personeli alımı için yayımlanan ilanlarda yeni gelişmeler yaşandı.

OGM Sözleşmeli Kamu Personeli Alımında Düzeltme

Orman Genel Müdürlüğü muhataplığında devam eden kamu personeli alımı süreci dahilinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yeni bir karar alındı ve ilgili düzeltme kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak kamuoyunun bilgisine sunuldu.

OGM Düzeltme İlanı Detayları

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan düzeltme ilanında yer alan bilgilere göre; 29 Ağustos 2019 tarihli ve 30873 sayılı Resmi Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan Sözleşmeli Personel Alımı İlanı, Sözleşmeli Personel (Orman Mühendisi) Alımı İlanı ve 31 Ağustos 2019 tarihli ve 30874 sayılı Resmi Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan Sözleşmeli Personel Alımlarına İlişkin İlanlarda düzeltmeler yapılmaktadır.

Söz konusu tarihlerde sınırlı olmak koşulu ile yapılan düzenlemelerde yer alan ifadelere göre; Otobüs Şoförlüğü (Kaptanlık)/Otobüs Şoförlüğü, Otobüs Kaptanlığı ön lisans programlarından mezun olanlardan Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuranlar adaylar hakkında talep edilen;  en az C sınıfı ehliyete sahip olmak şartı kaldırılmıştır.

Ayrıca; adaylar için ilgili ilanın “Adaylarda Aranacak Özel Şartlar” başlıklı 2.bölümünde yer alan avukat pozisyonuna başvuranlar ile ilgili olarak istenilen, Baro kayıt belgesine sahip olmak,” şartı kaldırılmıştır.

 

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum