Sınavsız Kamu Personeli Alımı Başvuruları Yarın Sona Eriyor (İkamet Şartsız)

Sınavsız Kamu Personeli Alımı Başvuruları Yarın Sona Eriyor (İkamet Şartsız)

Kamuya sınavsız yeni ve güncel kamu personeli alımı başvuruları ikamet şartsız olarak devam ediyor. Yeni kamu memur atama başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu Üniversitesi sözleşmeli memur alımı başvuruları tamamlanıyor. 4/B ve sınavsız olmak üzere “mülakat” yapılmadan direkt KPSS puanı ile atama yapılacak. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi güncel destek personeli alımı başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu personel alımı başvuru süreci

657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak, çeşitlik KHK’larla meslekten atılmamış olmak, adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak şartları var.

Binali Yıldırım Üniversitesi personel alımı mezuniyetler

1 Destek Personeli (Erkek/Kadın) alımına Sahne Işık ve Ses Teknolojileri, Sahne ve Dekor Tasarımı veya Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi önlisans mezunları KPSS 70 puan, 35 yaşını doldurmamış olmak şartıyla başvurabilir.

1 Destek Personeli (Erkek/Kadın) alımına Bilgisayar Donanımı önlisans mezunları KPSS 70 puan ve 35 yaşını doldurmamış olmak şartıyla başvurabilir.

1 Destek Personeli (Erkek/Kadın) alımına Çağrı Merkezi Hizmetleri önlisans mezunları, KPSS 70 puan şartıyla ve 35 yaşını doldurmamış olmak şartıyla başvuru yapabilirler.

Sözleşmeli memur alımı başvuru tarihleri

Binali Yıldırım Üniversitesi sözleşmeli memur alımı için başvurular 16 Eylül 2022 tarihine kadar ikamet şartsız olarak yapılabilir. İşte tüm detayları hemen bulabileceğiniz başvuru kılavuzu:

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.