Türkiye İş Kurumu Sözleşmeli 4/B Memur Alımı Yapacak (KPSS Şartsız)

Türkiye İş Kurumu Sözleşmeli 4/B Memur Alımı Yapacak (KPSS Şartsız)

Türkiye İş Kurumu İŞKUR’a sözleşmeli yeni memur alımı yapılacak. KPSS şartsın güncel personel alımı başvuru ilanı yayımlandı. İşte gerekli başvuru tüm detayları bulacağınız haberimizden önemli ayrıntılar.

Türkiye İş Kurumu “İŞKUR” Genel Müdürlüğü güncel memur alımı başvuru ilanı yayımlandı. Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS zorunluluğu bulunmuyor. KPSS puanı olmayan adaylar değerlendirmede 70 olarak baz alınacaklardır. Başvurulara dair gerekli tüm detayları ve süreci hemen bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte İŞKUR 13 bilişim personeli alımı başvuru şartları ve tüm detaylar.

Türkiye İş Kurumu memur alımı başvuru genel şartları ve mezuniyetler

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. Ayrıca adayları şu üniversitelerden mezun olması şartı var.

Fakültelerin dört yıllık Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği mezunları başvurabilir. Ayrıca bu bölümler dışında da diğer dört yıllık eğitim veren fakültelerin Mühendislik bölümlerinden, Fen-Edebiyat, Eğitim ve Eğitim Bilimleri Fakültelerinin, Bilgisayar ve Teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile İstatistik, Matematik ve Fizik mezunları aşağıdaki kadrolar için başvurabilir.

Sözleşmeli 4/B personel alımı kontenjanlar ve maaş bilgileri

Kıdemli Siber Güvenlik Uzmanı (1 Kişi - Tam Zamanlı- A Grubu -Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 3 katı),

Bilgi Güvenliği Uzmanı (1 Kişi - Tam Zamanlı- B Grubu -Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 katı),

Ağ ve Güvenlik Uzmanı (1 Kişi - Tam Zamanlı- B Grubu -Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 katı),

Sistem Uzmanı (1 Kişi - Tam Zamanlı- B Grubu -Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 katı),

Veri Tabanı Uzmanı (1 Kişi - Tam Zamanlı- B Grubu -Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 katı),

Kıdemli Yazılım Uzmanı (3 Kişi - Tam Zamanlı - A Grubu- Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 3 Katına Kadar),

Yazılım Geliştirme Uzmanı (5 Kişi - Tam Zamanlı - B Grubu- Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 Katı) maaş verilecektir. 1 kat maaş ortalama 16.000 TL’dir. Bu kapsamda İŞKUR’a bu ilandaki kadrolar için 16 bin, 32 bin ve 48 bin TL olmak üzere maaşlar verilecektir. İşte gerekli başvuru belgeleri ve süreç:

Kamu memur alımı başvuru belgeleri nelerdir?

Başvuru formu, Özgeçmiş, Varsa KPSS sonuç belgesi, İngilizce dilinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) belgesi, Lisans diploması, genel şartlarda istenilen nitelikleri gösteren diğer belgeler, her bir pozisyon için özel şartlarda istenilen sertifikalar ve nitelikleri gösteren belgeler, erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge istenmektedir.

Kamu personel alımı başvuru süreci

Türkiye İş Kurumu memur alımı için başvurular 26 Eylül 2022 tarihinde başlayacak. Başvuru iş ve işlemleri 10 Ekim’e kadar devam edecek. İŞKUR sitesinde yer alan başvuru formu doldurulduktan sonra belirtilen süre içerisinde posta ile veya şahsen ilgili birime iletilecektir. Hemen bu başvuru kılavuzundan tüm detayları ayrıca inceleyebilirsiniz.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum