Çanakkale Belediyesi 12 Kadrolu İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alıyor

Çanakkale Belediyesi 12 Kadrolu İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alıyor

Yerel yönetimler kamu personeli alımı ilanlarında yer alan bilgilere göre Çanakkale iş ilanları kapsamında belediye personel alımı yapılacaktır. 12 kişilik kontenjan ile yapılacak olan alımlar için başvuru kılavuzu yayımlandı.

Kamu grubu iş ilanları; yerel yönetimler resmi internet adresinden yayımlanmaya devam ediyor. belediye kadrolu memur alımı kategorisinden yayımlanan ilanlarda yer alan bilgilere göre farklı unvanlarda görevlendirme yapılacaktır.

ÇANAKKALE İŞ İLANLARI

Çanakkale Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacağı beyan edilen alımların Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre gerçekleştirileceği ve belediye merkez saha görevlisi olarak hizmet talebinde bulunulduğu açıklandı.

UNVAN VE KONTENJANLAR

Toplamda 12 kişilik kontenjan ile yapılacak olan alımlar için 6 İtfaiye Eri alınacak olup; ayrıca 3 Zabıta Memuru alımı ve 3 Zabıta Memuru alımı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans mezunu ve C sınıfı ehliyete sahip olan adaylar İtfaiye Eri alımı için başvuru yapacak olup;

Yerel Yönetimler , İşletme / İşletmecilik , İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat , Yönetim ve Organizasyon , İktisat , Kamu Yönetimi Lisans mezunu olan adaylar 3 Zabıta Memuru ve Tıbbi Laboratuvar, İlk ve Acil Yardım, Mahalli İdareler,  Mahalli İdareler (Zabıta) veya Yerel Yönetimler Önlisans mezunu olan adaylar da 3 Zabıta Memuru alımına başvuru yapabilecektir.

B sınıfı ehliyet şartının yanı sıra KPSS 60 puan şartı da aranmaktadır.

BAŞVURU SÜRECİ

23-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında İsmetpaşa Mahallesi Demircioğlu Caddesi No:132 17100 ÇANAKKALE adresindeki İnsan Kaynakları ve Eğitim  Müdürlüğüne başvurular şahsen teslim edilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum