Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Memur Alımı Bu Hafta Sona Eriyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Memur Alımı Bu Hafta Sona Eriyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇSB bünyesinde güncel personel alımı bu hafta tamamlanıyor. İşte ÇSB memur alımı şartları ve tüm süreç.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇSB 2021 yılı memur alımı başvuruları devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemi Uzman Yardımcılığı için personel alımı ÇSB’de bu hafta sona erecek. 10 kadroya yapılacak Coğrafi Bilgi Sistemi Uzman Yardımcısı alımı başvuru şartları ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

ÇSB memur alımı 2021 kontenjanlar

  • 4 kadroya Coğrafi Bilgi Sistemi Uzman Yardımcısı alımında Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği mezunları,
  • 4 kadroya Coğrafi Bilgi Sistemi Uzman Yardımcısı alımında Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği mezunları
  • 2 kadroya Coğrafi Bilgi Sistemi Uzman Yardımcısı alımında Şehir ve Bölge Planlama bölümü mezunları başvuru yapabilecektir.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı memur alımı için başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel hükümler ve şu şartlar bulunmaktadır:

  • KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almak,
  • Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • Erkek adaylar için sınav tarihi itibarıyla askerlik hizmetini yapmış veya ertelemiş veya askerlik hizmetinden muaf olmak gerekiyor.

ÇSB kamu personel alımı 2021

Üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, harita mühendisliği, jeodezi ve fotogrametri mühendisliği, geomatik mühendisliği ve şehir ve bölge planlama bölümleri mezunları başvur yapabilecektir.

ÇSB kamu personel alımı başvuru tarihleri

Coğrafi Bilgi Sistemi Uzman Yardımcılığı alımı için başvuru son günü 26 Ekim 2021’dir. Adaylar aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden hemen başvurularını yapabilir ve başvuru kılavuzundan tüm detayları inceleyebilir.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.