Kafkas Üniversitesi lise mezunu memur alımı başlıyor

Kafkas Üniversitesi lise mezunu memur alımı başlıyor

Kafkas Üniversitesi tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan sözleşmeli personel alımı neticesinde başvuru şartlarının belirtildiği kılavuz yayımlandı. Üniversite tarafından alımı gerçekleştirilecek personeller için dekanlık binasına şahsen başvuru yapılacak

Kamu üniversitelerine personel alımı için başvurular sürüyor. Kafkas Üniversitesi tarafından yayımlanan alım duyurusu neticesinde canlı model istihdamı gerçekleştirilecek. Kamu personeli alımında başvuru şartları belli oldu.

Başvuru tarihi ve şekli;

İlana başvurular 16 Aralık Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Son başvuru tarihi ise 15 gün içinde mesai saatinde başvurular alınacak. Başvuruda bulunacak adaylar Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Binasına istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır.

KPSS şartı yok;

Kafkas Üniversitesi canlı model alımında KPSS şartı bulunmamaktadır. Adaylar özel kriterlere uyacak şekilde mülakat ile değerlendirilecek. 

Diğer özel şartlar;

Başvuru sahiplerinin en az lise mezunu olması gerekmektedir. Canlı model alımı gerçekleştirileceği için uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması adaydan aranılan diğer şarttır. Bu şartın sağlanması için tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık raporu alınması gerekmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum