Kamuya B Ehliyetli 201 Memur Alımı Başvuruları Alınacak

Kamuya B Ehliyetli 201 Memur Alımı Başvuruları Alınacak

Kamu kurum ve kuruluşlarına kadrolu memur alımları kapsamında 201 B sınıfı ehliyet şartı olan kontenjanlara başvurular alınacak. Kamu personeli alımı başvuru illeri, kurumları ve başvuru tarihleri bu haberde.

2021 yılı memur alımları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına B sınıfı ehliyetli personel alımı başvuru ilanları yayımlandı. En az B sınıfı ehliyet şartı olan kurum ve kuruluşların ilan detaylarını, başvuru tarihlerini ve şartlarına dair tüm ayrıntıları bu haberimizde hazırladık.

B Ehliyetli Memur Alımı Kontenjanları

Konya Büyükşehir Belediyesine 50,

Van Büyükşehir Belediyesine 112,

Büyükçekmece Belediyesine 15,

Pazaryeri Belediyesine 10,

Şırnak Belediyesi 14 memur alımı kontenjanı için ilanlar yayımlandı. Belediyelere ayrıca B ehliyetli memur alımları kapsamında başvurular alınıyor. Haber detayımızda, aşağıda başlıklarda yer alan MAVİ linklere tıklayarak ilanların tüm ayrıntılarına ve başvuru kılavuzlarına direkt erişebilirsiniz.

Konya Büyükşehir Belediyesi B ehliyetli 50 memur alacak. Başvurular 22 Şubat 2021 – 26 Şubat 2021 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacak. 50 Zabıta Memuru alımı için Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler Ön Lisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor. Ayrıca KPSS'den en az 65 puan isteniyor.

Van Büyükşehir Belediyesi B ehliyetli 25 memur alımı. 10 Belediye Trafik memuru alımı için herhangi bir Lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor. 15 Zabıta Memuru alımı için herhangi bir Lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor. KPSS’den en az 60 puan isteniyor. Başvurular 8-12 Mart 2021 tarihlerinde olacak. Toplam 112 memur alımı kadrosu bulunuyor.

Büyükçekmece Belediyesi B ehliyetli 15 memur alımı yapacak. Adaylar başvurularını 8-10 Şubat 2021 tarihleri arasında yapabilecektir. 7 Zabıta Memuru alımı ile 8 Zabıta Memuru alımı olmak üzere ayrı kontenjanlara başvuru ilanları yayımlandı. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

Pazar Belediyesi B ehliyetli 10 memur alımı yapacak. Başvurular şahsen, posta ile veya internet üzerinden çevrim içi olarak yapılabilecektir. Adaylar başvuru belgeleri ile 22 Şubat ile 24 Şubat 2021 tarihleri arasında başvurularını istedikleri başvuru yöntemiyle yapabileceklerdir. 3 memur, 1 tahsildar, 1 Belediye Trafik Memuru,1 Şoför, 4 zabıta memuru alımı yapılacak. KPSS'den 60 isteniyor.

Şırnak Belediyesi B ehliyetli 2 memur alımı yapacak. 1 Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı için Herhangi bir Lisans Programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak gerekiyor. 1 Önlisans mezunu Zabıta Memuru alımı için Herhangi bir  Önlisans Programından mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak gerekiyor. KPSS’den en az 60 puan isteniyor. Başvurular 8 - 13 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacak.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.