KPSS Sıralaması İle Avukat ve Büro Personeli Alımı Yapılıyor

KPSS Sıralaması İle Avukat ve Büro Personeli Alımı Yapılıyor

KPSS sıralaması ile kamu personeli olarak büro personeli alımı ve avukat alımı yapılacağı DPB tarafından yayımlandı. Başvuruları başlayan ilana adaylar nasıl başvuru yapacak işte tüm detaylar.

KPSS sıralaması kullanılarak yapılacak kamu personeli alımı ilanı duyuruldu. Alım büro personeli alımı ve avukat alımı olarak gerçekleşecektir.13 Mayıs 2019 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile ilgili vatandaşların bilgisine sunulan üniversiteler bünyesinde gerçekleştirilen personel alımlarına dair yayımlanan ilanlarda yer alan bilgilere göre, Marmara Üniversitesi’ne personel alımı yapılacağı ilan edildi.

Yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre; devlet memuru kanunun 4/B maddesi uyarınca tasarlanan personel alımlarına ilişkin, ilgili alımların sözleşmeli statüde olacağı ve farklı iki birimde iki farklı unvan ile gerçekleştirileceği belirtildi.

2018 KPSS B Grubu puanları sıralamasına göre gerçekleştirilecek olan alımlar için 1 kişi olmak kaydı ile Avukat ve ayrıca 1 kişi olmak kaydı ile Büro Personeli alımı yapılacağı açıklandı.

Alımları gerçekleştirilecek olan personellerin başvurularını tamamlayabilmesi için rektörlüğün de bağlı olduğu merkezi kamu personeli alım genel nitelikleri haiz olan adayların ayrıca ilgili açıklamalarda yer alan özel şartları da sağlamaları gerektiği ifade edildi.

Avukat alımı için adayların Hukuk Fakültelerinden lisans düzeyinde mezun olmaları, avukatlık ruhsatnamesine sahip olmaları ve 3 yıl avukat olarak görev yapmış olmaları şartı aranmaktadır.

Ayrıca Büro Personeli alımları için de adayların; İletişim Fakültelerinin Halkla İlişkiler bölümünden mezun olmaları gerekmektedir. 2 yıllık mesleki deneyim sahip olunması gerekmektedir.

İlgili adayların ilanda yer alan belgeler ile birlikte ilan yayımlandıktan sonra en geç 13 Mayıs 2019 tarihine kadar, Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.