Önlisans Lisans Mezun 50 Zabıta Memuru Alımı Başvuru Detayları

Önlisans Lisans Mezun 50 Zabıta Memuru Alımı Başvuru Detayları

Yerel Yönetimler resmi sitesinde yayınlanan ilanda önlisans ve lisans mezunu zabıta memuru alımı başvuru detaylarını sunduk. Zabıta olmak isteyen adaylar nasıl başvuru yapacak. Zabıta alımı başvuru şartları neler?

Ankara Mamak Belediye Başkanlığı tarafından zabıta memuru alımı ilanı yayınlanarak adayların bilgisine sunuldu. Kasım ayı içerisinde başvuruları başlayacak ilan detayları neler? Önlisans ve lisans mezunu kadro dağılımı kaç kişi olarak yapılıyor.

Belediye Personel Alımları Neler;

Zabıta alımı lisans mezunu 30 kişilik ve önlisans mezunu 20 kişilik olmak üzere 2 farklı ilan ile toplamda 50 kişilik alım için başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru tarihi ve şekli;

Başvurular 30 Kasım 2020 tarihinde başlayacaktır. Adayların 4 Aralık 2020 tarihine kadar Mamak Belediyesi Hidayet TÜRKOĞLU Kapalı Spor Salonu Durali Alıç Mh. 991. Sokak Mamak/ANKARA adresine başvurularını teslim etmesi gerekmektedir.

Başvuru Şartları

50 zabıta memuru alımı için KPSS puan şartı talep edilmektedir. Güncel olan KPSS P3 puan türünden ve KPSS P93 puan türünden en az 70 puan alan adayların başvuruları kabul edilecek olup; adayların alanlarına göre önlisans mezunu ve lisans mezunu olarak puanlarını ibraz etmesi gerekiyor.

Lisans Mezunu; 7-8-9 kadro derecesi ile alımı yapılacak olan 30 kişilik personel alımı için her adayın herhangi bir lisans programından mezun olmak ve ayrıca en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartlarını haiz olması gerekmektedir.

Önlisans mezunu; 20 kişilik kontenjan için adayların 10. Dereceden kadroysa sahip olacağı beyan edilmiş olup; söz konusu duyurular için de herhangi bir önlisans programından mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartını sağlayan aday başvuru yapacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.