Sınavsız Lise Önlisans Lisans Kamu Personeli Alımı Başvuru Son Günü

Sınavsız Lise Önlisans Lisans Kamu Personeli Alımı Başvuru Son Günü

Sınav şartı olmadan direkt olarak KPSS puan üstünlüğüne göre mülakat şartsız kamu personel alımı başvuruları tamamlanıyor. İşte detaylar.

Kamu üniversitesi bünyesinde KPSS puan şartı olmadan ve mülakatsız olmak üzere personel alımı süreci tamamlanıyor. Mardin ili iş ilanları bünyesinde Artuklu Üniversitesi için sözleşmeli memur alımı başvuru süreci ve tüm detayları İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu haberimizde hazırladık. İşte gerekli tüm süreç ve detaylar:

Mardin Artuklu Üniversitesi memur alımı (Mezuniyetler - Kontenjanlar)

8 Büro Görevlisi, 2 Teknisyen, 2 Mühendis, 1 Mimar, 2 Tekniker, 14 Destek Personeli (Temizlik, Basit Bakım, Isıtma, Şoför, Bahçıvan), 7 Güvenlik Görevlisi kadrosuna atama yapılacak. İşte sözleşmeli başvurulara dair gerekli detaylar:

Kamu personel alımı başvuru (Genel Şartlar)

657 sayılı DMK’dakji genel şartların yanı sıra aşağıdaki şartlara haiz olmak gerekiyor. Adayın başvurabilmesi için;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

Kamu haklarından mahrum bulunmaması,

KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olması şartı var.

Lisans mezunları 2020 KPSSP3 puanı, önlisans mezunları 2020 KPSSP93 puanı, lise mezunları 2020 KPSSP94 puanına sahip olması şartı var. KPSS taban puan şartı bulunmamaktadır. İşte bzı branşlar bazında şartlar.

Koruma ve Güvenlik ile Destek Personeli alımı (Özel Şartlar)

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10. maddesindeki şartları taşımak,

Yapılacak görev gereği nöbet, vardiya, mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek psikiyatrik hastalığı bulunmamak, bedensel özürlü olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, yüz çehresinde sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmamak, Sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir hali bulunmamak, Erkek adaylar için 165 cm’den, Kadın adaylar için 160 cm’den kısa olmamak, Silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak gerekiyor.

Destek Personeli (Temizlik) alımı için Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekiyor.

Sözleşmeli memur alımı başvuru süreci

Mardin Artuklu Üniversitesi sözleşmeli memur alımı için başvurular 9 Şubat’ta sona erecek. Başvurular İKAMET ŞARTSIZ olmak üzere sadece şahsen yapılması gerekiyor. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum