Akbank 42 Farklı Personel Alımı İlanı Yayımlandı! Aralık 2020

Akbank 42 Farklı Personel Alımı İlanı Yayımlandı! Aralık 2020

Akbank’a 2020 yılı Aralık ayı personel alımı ilanları yayımlandı. 42 farklı ilana başvuru şartları ve tüm detayları bu haberimizde hazırladık.

Akbank Aralık ayı birçok ilde personel alımları yapacak. Deneyimli ve yeni mezun personel alımı şartlarını ve tüm detayları bu haberimizde hazırladık. Akbank tarafından Aralık ayı itibarıyla 42 farklı ilana başvurular alınıyor. Her ilanın özel şartlarına aşağıdaki başvuru kılavuzu bağlantısından direkt erişim yaparak inceleyebilirsiniz. İşte Akbank personel alımı şartları ve tüm detaylar.

Akbank Personel Alımları Başvuru Süreci

Akbank Kariyer internet sitesine üye olarak iş başvurusu yapabilir ve kendi özel profilinizi oluşturabilirsiniz. 2020 Aralık ayı ilanları için aşağıdaki "Başvuru Ekranı" üzerinden Akbank Kariyer'e üye olup gerekli başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

Akbank Deneyimli Yeni Mezun Personel Alımı Şartları

Akbank Genel Personel alımları kapsamında deneyimli adaylar için Adaylarda Aranan özellikler Üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren bölümlerinden mezun, Konusunda deneyim sahibi, Pozisyonun gerektirdiği teknik ve fonksiyonel yetkinliklere sahip olmak şartları aranmaktadır.

Akbank Genel personel alımlarında yeni mezun adaylarda aranan özellikler 28 yaşını doldurmamış olmak, Üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren, eleman istihdam edilecek iş koluyla ilgili bölümlerinden mezun olmak Tercihen yüksek lisans mezunu olmak, Çok iyi derecede İngilizce bilmek şartları aranmaktadır.

42 farklı ilanın dahilinde tüm özel şartlara ayrı ayrı aşağıdaki başvuru ekranından direkt erişim sağlayabilirsiniz.

Akbank Personel Alımları 42 Farkı İlana Başvuru İlleri

Sabancı Center, Antalya, Aydın, Bursa, İzmir, Muğla, Akbank Bankacılık Merkezi, Sabancı Center, Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, İstanbul, İzmir, Trabzon illeri için çok sayıda personel alımı ilanı yayımlandı.

Akbank Personel Alımları 42 İlan Detayları

Genel Başvuru - Engelli Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Müşteri İletişim Yetkilisi, Yeni Mezun Bt Müfettiş Yardımcısı, Bilgi Teknolojileri Müfettişi, Deneyim Tasarımcısı, Hazine Ürünleri Satış Dealer, Likidite Yönetimi Dealer, Dijital Satış ve Büyüme Yönetici Yardımcısı, Değişim Yönetimi Yönetici Yardımcısı, Analitik Yöneticisi, Mobil Yazılım Uzmanı/Mimarı, Finansal Raporlama Yönetici Yardımcısı, Takas Yönetici Yardımcısı, Ödeme Teknolojileri Yönetici Yardımcısı alımları yapılacak.

Nakit Yönetimi Yazılım Uzmanı, Teknoloji Mimarı, Sistem Yönetimi Uzmanı, Yazılım Uzmanı/ Uygulama Mimarı, Güvenlik Teknolojileri Operasyon Uzmanı, Kobi Ürün Pazarlama Yöneticisi, Veri ve İleri Analitik Teknolojileri Uzmanı, Devops Uzmanı, Bulut Teknolojileri Mimarı, İş Analisti / İş Mimarı, Medya Planlama ve Satınalma Yöneticisi, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yönetici Yardımcısı alımları yapılacak.

Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Bilgi Güvenliği Siber Güvenlik Analisti, Bireysel Kredi Kartları Pazarlama Yönetici Yard., Strateji Yönetimi, Deneyimli Siber Güvenlik Uzmanı, Siber Güvenlik Olay Müdahale Uzmanı, Servis Tasarımı Yöneticisi, Entegrasyon Uygulamaları Yazılım Mimarı, Yasal Raporlama Yöneticisi, Birebir Bankacılık Yöneticisi Model Denetimi Müfettişi, Deneyimli Müfettiş, Backend Altyapı Geliştirme Uzman/Mimar, Nakit Operasyon Yetkilisi alımları yapılacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum