KPSS 60 Puanla TÜBİTAK 2 Şehre Memur Alımı Yapıyor

KPSS 60 Puanla TÜBİTAK 2 Şehre Memur Alımı Yapıyor

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan bir ilana göre TÜBİTAK’a farklı unvanlarla personel alımı yapılacaktır.

Türkiye geneli kurum ve kuruluşlara yapılan personel alımları devam ederken, TÜBİTAK bünyesinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı bilgisi resmi kurum kararı ile ilan edildi ve ilgili adayların bilgilerine sunuldu.

Yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre; TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ile Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi Bünyesinde Görev Yapmak Üzere Teknisyen, Büro Memuru, Memur ve Yönetici Asistanı Alınacağı bilgisi açıklandı.

Yukarıda belirtilen farklı unvanlar bazında yapılacak olan personel alımları için ayrıca her bir unvan için tek kişilik kontenjan açıldığı ve istihdam sürecinin sonunda birer kişinin görevlendirileceği belirtildi.

Teknisyen ve Büro Memuru görevlendirmeleri Kocaeli kentinde yapılacak olup; yayımlanan diğer unvan bilgileri kriterlerine göre Memur ve Yönetici Asistanlığı görevlendirmeleri ise Ankara’da yapılacaktır.

İlgili adayların genel başvuru kriterlerinin dışında her bir görevlendirme ve unvan alım özel şartlarını haiz olması gerekirken, adayların talep edilen evrakları da başvuru esnasında eksiksiz şekilde teslim etmeleri gerekmektedir.

Önlisans ve Lisans mezuniyet şartlarının arandığı TÜBİTAK personel alımlarına başvuru yapabilmek için adayların şahsen ve en geç 01.06.2019 tarihine kadar ilanda yer alan TÜBTAK adreslerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum