Ticaret Bakanlığı 115 personel başvurularında yarın son gün

Ticaret Bakanlığı 115 personel başvurularında yarın son gün

İŞKUR iş ilanları aracılığı ile açılan 115 kişilik kontenjan başvuruları için adaylar uyarılar yapılıyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için online başvuru süreci yarın sona eriyor. Ticaret Bakanlığı iş ilanları detayları haberimizde…

Kamu kurum ve kuruluşlarında hizmet etmek üzere kamu personeli olmak amacında olan adayların sıklıkla takip ettiği bakanlık memur alımı ve sürekli işçi alımı ilanlarında başvuru süreçlerine dair son hatırlatmalar yapılıyor.

İŞKUR İş İlanları

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan personel alımı ilanları kapsamında online başvurular başlarken; özellikle salgın sürecinde evde kalmaya dikkat eden vatandaşların da mağduriyet yaşamaması için tek tıklama ile online başvurular sistemler tarafından kayıt ediliyor.

Ticaret Bakanlığı Personel Alımları

Son olarak Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan bakanlık personel alımları dahilinde bulunan Ticaret Bakanlığı görevlendirmeleri için iki farklı unvanda görevlendirmeler yapılacak olup; bakanlığın başvuru kabul süresinin sonuna gelindiği beyan edildi.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Ticaret Bakanlığı kamu personeli alımları için toplamda 115 kişilik kontenjan açılırken; Güvenlik Görevlisi ve ayrıca Beden İşçisi unvanları ile hizmet talebinde bulunulduğu beyan edildi.

Güvenlik Görevlisi alımları için 70 personel alımı tahsis edeceğini açıklayan bakanlık; ayrıc toplamda 45 kişilik kontenjan dahilinde Beden İşçisi alımı yapacağını da ilan etti.

Görev Yeri Bilgileri

Bakanlık ilanında yer alan bilgilere göre; Çankaya Hizmet Merkezli olarak Ankara genelinden ilan edilen istihdam duyuruları için 13 farklı şehirden görevlendirme yapılacağı açıklandı. adaylar her iki alım için de İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Antalya, Gaziantep, Malatya, Van, Diyarbakır, Ağrı şehirlerinde istihdam edilecektir.

Başvurular Sona Eriyor

İŞKUR iş ilan numaraları ile online yapılacak olan personel alımı için yarın (19 Şubat 2021) tarihi itibari ile sona erecek olan işlemlerin; 00005885323, 00005885329 numaralı ilanlar aracılığı ile takip edileceği açıklandı.

Başvuru Şartları

Güvenlik Görevlisi alımı için silahlı güvenlik kimlik kartına sahip olmak şartı aranırken; ayrıca en z lise en fazla önlisans mezuniyeti dikkate alınacaktır.

Beden İşçisi alımı için de adayların lise mezunu şartı aranırken; iki alım dahilinde de 35 yaş şartı bulunmaktadır.

Başvuruların akabinde 25 Şubat 2021 tarihinde Ticaret Bakanlığı Konferans Salonu Ankara adresinde kura işlemi başlayacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum